RESEPTIT

SAVANNAH CHEESE BRGR

  • Burgeri

    Naughty BRGR Naudan burgerpihvi

    Vaasan THE BRGR burgerisämpylä

    Valio Juhla cheddar pala

    Valio tuorejuusto Viola maustamaton

    Naughty BRGR Base aioli

    Vihreä tabasco

    Vihreä tomaatti 5 kpl

    Vehnäjauho

    Kananmuna

    Korppujauho

    Öljy

    Säilykepaprika

    Cayenne pippuri

    Lipstikka

    Kevätsipuli

    Piparjuuritahna

    Worchester

    Täysjyväsinappi

    Kuivattu oregano

    Kuivattu timjami

    Pimento cheese:

    Raasta Cheddar, lisää mukaan 1 prk maustamatonta tuorejuustoa, 1 prk smetana, 1 dl säilyke paprikoita, 2 RKL tacomaustetta, 1 tl sipulijauhetta, 1/2 tl cayennepippuria,

    - Sekoita kunnolla

    Creole-Remoulade:

    1 dl Naughty BRGR Base Aiolia

    1 rkl täysjyväsinappia

    1/2 suolakurkku atomeiksi

    2 vartta kevätsipulia hienonnettuna

    4 vartta lipstikkaa

    1 tl piparjuuri tahna

    1/2 tl Mustapippurirouhetta

    Kuivatut yrtit: oregano, timjami

    Muutama tippa Worcesteria

    Muutama töräys Tabascoa

    -Sekoita kaikki kunnolla

    Mansikkapirtelö:

    Valio Aino jäätelöä

    Mansikkahillo

    Vaniljatanko

    Valio kuohukerma

    Tuore mansikka

    - Blenderiin

  • Leikkaa vihreät tomaatit viipaleiksi ja mausta vihreällä Tabascolla ja suolalla ja anna marinoitua. Tee leivityspiste: omille lautasille vehnäjauho, kananmuna ja korppujauhoja. Leivitä tomaatit: 1.vehnäjauho 2.kananmuna 3.korppujauho. Paista öljyssä kullanruskeaksi.

    Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja paista pannulla. Laita pihvit uunipellille ja asettele iso keko pimientoa pihvin päälle ja laita uuniin- Leikkaa kevätsipulia hienoksi sivuun odottamaan. Lämmitä sämpylät uunissa. Laita creole remoulade kanteen ja pohjaan. Pohjaan pihvi ja sen päälle paistetut vihreät tomaatit. Kanteen kevätsipulia ja kansi päälle

NASHVILLE BRGR

  • Burgeri:

    Vaasan Naughty BRGR hampurilais sämpylä

    Naughty BRHR Naudan burgerpihvi

    Naughty BRGR Umami ketsuppi

    Valio cheddar pala

    Valio smetana

    Valio viola tuorejuusto maustamaton

    Habanero Tabasco

    Vihreä chili

    Vihreä paprika

    Jalapeno

    tacomauste

    tomaatti

    oliiviöljy

    Punaviinietikka

    Valkosipuli

    Mustapippuri

    Sokeri

    sinappi dijon

    Suolakurkku

    säilykepaprika

    Cayenne pippuri

    Vinaigrette:

    1 rkl Oliiviöljy

    1 rkl Punaviinietikka

    1 rkl Sokeri

    Suola ja mustapippuri

    1 tl Dijon sinappia

  • Habanero suolakurkut:

    Leikkaa suolakurkku viipaleiksi. Lisää habanero Tabascoa ja anna marinoitua

    Marinoitu tomaatti:

    Sekoita vinaigrette ainekset keskenään. Leikkaa tomaatti viipaleiksi ja lisää vinaigretteen maustumaan.

    Pimento cheese:

    Raasta Cheddar, lisää mukaan 1 prk maustamatonta tuorejuustoa, 1 prk smetana, säilyke paprikoita, 2 RKL tacomaustetta, 1 tl sipulijauhetta, 1/2 tl cayennepippuria.

    Paprikat:

    Leikkaa vihreä paprika suikaleiksi ja vihreä chili renkaiksi, paista oliiviöljyssä pannulla, mausta suolalla ja pippurilla

    Burgeri:

    Paista pihvit pannulla, mausta Burgersuolalla molemmin puolin. Nosta pihvit uunipellille ja asettele iso keko pimiento cheeseä pihvin päälle, asettele paprika-chili mix juuston päälle. Laita uuniin paistumaan 180 astetta kunnes juusto on hieman sulanut. Paahda sämpylät uunissa. Laita Umamiketsuppia kanteen ja pohjaan. Pohjaan marinoidut suolakurkut ja tomaatit, niiden päälle pihvi mäiskeineen. Kansi päälle

    Ruusukaali:

    Leikkaa ruusukaalit puolikkaiksi. Laita airfrieriin ja paista 6min 180astetta. Ota airfrierista pois ja Herlevin salaatinkastiketta päälle.

MEMPHIS DONUT BRGR

  • Burgeri:

    Iso sokeri donitsi

    HK pekoni

    Valio Naughty brgr Cheddar viipale

    Naughty BRGR naudan burgerpihvi

    Valio viola maustamaton tuorejuusto

    Sileä maapähkinävoi

    Naughty BRGR lime-jalapenohilloke

    Naughty BRGR Umamimajoneesi

    Naughty BRGR burger Suola

    Lehtikaalisipsit:

    Lehtikaali

    Sitruuna

    Vaahterasiirappi

    Chiliflakes

    Suola

    Peanut butter tuorejuusto:

    2 dl sileää maapähkinävoita

    2 dl valio Viola maustamaton tuorejuusto

  • Lehtikaalisipsit:

    laita kulhoon 1/2 sitruunanmehu, 1/2 tl suolaa, 1 tl chiliflakes, 1 rkl vaahterasiirappia. Revi lehtikaalista sopivan kokoisia paloja, älä laita rankaa mukaan. Pyörittele marinadissa ja lisää airfrieriin 160 astetta 4 minuuttia.

    Peanut butter tuorejuusto:

    Sekoita ainekset keskenään

    Burgeri:

    Paista pekoni rapeaksi. Leikkaa donitsi puoliksi ja laita uuniin paahtumaan. Paista pihvit pannulla ja mausta molemmin puolin burger suolalla. Lisää cheddar pihvien päälle. Lisää maapähkinä-tuorejuustoa pohjaan ja lime-jalapenohilloketta kanteen. Pihvi pohjalle, pekonia päälle ja umamimajoneesia lisäksi. Nauti!

TEXAS BBQ BRGR

  • Burgeri

    Tamminen Naudan jauheliha

    Vaasan THE BRGR Naughty burgerisämpylä

    Valio Crème fraiche

    Naughty BRGR Base aioli

    Naughty BRGR Umami ketsuppi

    Valio Naughty cheddar

    HK pekoni

    HP kastike

    Tumma siirappi

    Valkosipuli

    Timjami

    BBQ kastike

    Lime

    Vihreä Tabasco

    Tuore jalopeno

    Korianteri

    Punasipuli

    Valkoviinietikka

    Sokeri

    Sinapinsiemen

    Laakerinlehti

    Pikkelöity punasipuli

    2 Punasipulia

    1 dl Valkoviinietikka

    0,5 dl sokeri

    O,5 dl vettä

    1 tl sinapinsiemen

    Muutama laakerinlehti

    BBQ kastike

    Tumma siirappi

    HP kastike

    BBQ kastike

    Kaikkia saman verran

    1/2 punttia timjamia

    2 solo valkosipulin kynttä

    2 RKL Umami ketsuppia

    -hienonna valkosipulit ja

    Lime Crème

    1 dl Base aioli

    1 dl Creme fraiche

    1 Lime

    1 tuore Jalopeno

    Vihreä Tabasco

    Valkosipulileivät

    Vaasan ranskan leipä

    Valio voi

    Valkosipuli

    Persilja, korianteri, timjami

    Parmesan muru

    Valkosipuli voi

    200g voita

    1 solo valkosipulinkynsi

    Timjamia, korianteria, persiljaa

    1 dl Parmesanmuru

  • Pikkelöity punasipuli

    Leikkaa punasipulista viipaletta

    Kiehauta liemi ja lisää sipulien päälle

    BBQ kastike

    Hienonna valkosipulit ja revi timjamilehdet ja hienonna

    Laita kaikki kattilaan ja keitä hieman kasaan

    Lime Crème

    Hienonna jalopeno ja purista limen mehut

    Sekoita kaikki keskenään ja mausta vihreällä tabascolla oman maun mukaan

    Burgeri

    Muotoile jauhelihasta pötkö, älä vaivaa tai puristele liikaa. Leikkaa pihveiksi.

    Kuumenna pannu todella kuumaksi, laita pihvi pannun keskelle, leivinpaperi päälle ja paina kattilalla liiskaksi. Anna paistua kunnolla, irrottele pihvi reunoja pitkin niin että kaikki paistopinta tulee mukaan ja käännä pihvi. Mausta suolalla ja lisää Cheddar.

    Putsaa pannu ennen kuin laitat seuraavan pihvin.

    Paista pekoni rapeaksi

    Lämmitä sämpylät uunissa

    Lime creme pohjaan ja kanteen

    Pekoni pohjalle ja pihvi pekonin päälle

    Reilu nokare bbq kastiketta, korianteria, pikkelipunasipulia ja kansi päälle

    Valkosipulileivät

    Pehmennä voi kattilassa

    Hienonna valkosipuli ja yrtit ja lisää voihin

    Sekoita kunnolla ja lisää parmesan muru

    Leikkaa ranskanleivästä sopivan kokoisia paloja ja lisää mäskiä leivän päälle, lisää vielä parmesanmurua

    Paista uunissa tai airfrierissa

TEXAS FRIED CHICKEN BRGR

  • Burgerin ainesosat

    Vaasan THE BRGR Naughty burgerisämpylä

    1 pkt Kariniemen paistileike

    Valio Piimä

    Valion kotijuusto

    Maizena

    Rypsiöljy/frittiöljy

    Habanero chili

    Aprikoosi hillo

    Persikka jäätee

    Punasipuli

    Minttu

    Lehtipersilja

    Naughty BRGR Umami ketsuppi

    Naughty BRGR Base Aioli

    Kanan marinadi:

    0,5 l Piimä

    1 rkl Valkosipulijauhe

    1 rkl Sipulijauhe

    1 rkl Paprikajauhe

    Aprikoosi glace:

    1 dl persikka jäätee

    2 dl aprikoosihillo

  • Kanan marinadi:

    Sekoita piimä ja mausteet, lisää kana ja anna marinoitua mieluiten yön yli. Valuta marinadia hieman pois kanan pinnasta ja pyörittele kana kauttaaltaan maizenassa frittaa kypsäksi. Nosta kana paperin päälle hetkeksi

    Yrtti salaatti:

    Leikkaa punasipulista ohutta viipaletta. Hienonna minttu ja lehtipersilja

    Aprikoosi glace

    Keitä jäätee ja hillo kasaan

    Habanero chili kotijuusto:

    Polta habaneron pinta, laita astiaan ja kelmuta, anna jäähtyä. Raavi veitsellä habaneron pintaa hieman pois ja hakkaa atomeiksi. Lisää habaneroa kotijuuston sekaan oman maun mukaan ja sekoita hyvin.

    Aioli-umamiketsuppi:

    Sekoita Umamiketsuppia ja Base Aiolia 50/50

    Paahda sämpylät uunissa. Laita aioli-umamiketsuppia kanteen ja pohjaan. Lisää yrttisalaatti kanteen. Pohjaan kana, habanero-kotijuustoa ja viimeistele aprikoosiglacella

COWBOY SLOPPY JOE

  • Burgerin ainesosat:

    Vaasan Soft Bun hampurilais sämpylä

    400g Tammisen jauheliha 17%

    2 kpl chorizo raakamakkara

    Valio koskenlaskija cheddar kastike

    Valio Voi

    1 sipuli

    1 prk Mutti tomaattimurskaa

    1 Vihreä chili

    1 solo valkosipulikynsi

    Worchester

    1 tl French mustard

    3 rkl Umami ketsuppi

    1 rkl Ruokosokeri

    1tl Cayenne

    2 tl Savuparikajauhe

    2 tl Sipulijauhe

    2 tl Valkosipulijauhe

    1 tl Tabasco

    Coleslaw:

    200g Valkokaali

    200g Punakaali

    100g Porkkana

    Naughty BRGR Kimchi Mayo

  • Poista chorizosta kuori ja laita pannulle jauhelihan kanssa ja käristä kunnolla. Lisää kuutioitu sipuli, valkosipuli, hienonnettu vihreä chili, mausteet ja nokare voita. Lisää muutama rusaus Worcesteria, tabascoa, umamiketsuppi ja tomaattimurska. Anna hautua kasaan.

    Lämmitä Soft Bun sämpylät uunissa. Asettele jauheliha mäiskettä pohjalle ja koskenlaskija cheddaria päälle, kansi kiinni ja ääntä kohden niin että oppii.

    Coleslaw:

    Raasta kaalit ja porkkana, lisää kimchi majoa, 1 tl french mustarddia, sekoita, maista ja mausta suolalla tarvittaessa

COLORADO CHIMICHURRI BRGR

  • Burgerin ainesosat:

    Ainekset:

    Naughty BRGR Naudan burger pihvi

    Vaasan THE BRGR Naughty burgerisämpylä

    Valio Creme fraiche

    Naughty BRGR chilihilloke

    Oliiviöljy

    Punaviinietikka

    Savupaprikajauhe

    Sipulijauhe

    Valkosipuli jauhe

    Buffalo Tabasco

    Tryffeliöljy

    Chipotle jauhe

    Vaahtera siirappi

    Lehtipersilja

    Tuore oregano

    Valkosipuli

    Rucola

    Korianteri

    Timjami

    Avocado

    Truffalo creme:

    1 purkki Valio Creme fraiche

    3 rkl Buffalo Tabasco

    1rkl Tryffeliöljy

    Chiliglace:

    1/2 prk Naughty chilihilloke

    2 rkl Vaahterasiirappi

    1/2 tl Chipotle flakes

    Chimichurri:

    Tuore oregano

    Timjami

    Lehtipersilja

    Korianteri

    Kaikkia yrttejä 1/2 punttia

  • Truffalo creme:

    Sekoita hyvin keskenään

    Chiliglace:

    Kiehauta hieman kasaan

    Chimichurri

    Revi timjamista lehdet. Hienonna yrtit atomeiksi. Lisää 1 tl valkosipulijauhetta, 1tl sipulijauhetta, 2 tl savupaprikajauhetta, ropaus suolaa, 2 rkl punaviinietikkaa, 2 rkl oliiviöljyä, raasta 1 solo valkosipulinkynsi mukaan. Sekoita ja maista.

    Burgerin valmistus:

    Paista pihvit pannulla, mausta suolalla molemmin puolin, loppu vaiheessa lisää reilu nokare chimichurria päälle. Paahda sämpylät. Truffalo cremea pohjaan ja kanteen. Kanteen cremen päälle rucolaa ja avocadoa siivuina. Viimeistele chiliglacella. Pihvi pohjalle. NAUTI!

    Välinäppänen:

    Vaasan Bao Bun

    Kariniemen poppis kanapallerot

    Valio koskenlaskija jalapeno

    Naughty BRGR Savusinappi majoneesi

SALT LAKE CITY HOT DOG

  • Hot Dogin ainesosat:

    Ainekset:

    Valio Viola maustamaton

    HMT Naughty BRGR DOG aurinkokuivattu tomaatti koskenlaskija grillimakkara

    Naughty BRGR Base Aioli

    Naughty BRGR Umami ketsuppi

    Naughty BRGR Umami majoneesi

    Vaasan Street Food THE DOG Naughty hot dog sämpylä

    Hapankaali

    French mustard

    Ossin salainen kastike:

    0,5 dl Umami majoneesi

    0,5 dl Umami ketsuppi

    1 rkl French mustard

    Broccoli

    Parsakaali

    Korianteria

    Chili flakes

    NaughtyBRGR Base Aioli

    Herlevin salaattikastike

  • Hodarin Resepti:

    Lämmitä hapankaali kattilassa. Lämmitä grillimakkarat. Lämmitä hot dog sämpylät, laita Viola tuorejuustoa pohjalle, lisää nakki, lämmintä hapankaalia, Ossin salaista kastiketta ja french mustardia.

    Broccoli

    Irroita nuput parsakaalista ja laita pannuun, lisää hieman vettä pohjalle, kansi päälle, anna kypsyä napakaksi, poista vesi ja paista vielä hetki pannulla

    Broccoli kastike

    Laita parsakaalit esille, kastiketta päälle, koristele chili flakeseilla ja korianterilla.

    Tammisen Flat Iron Steak:

    Mausta suolalla. Paista pannulla molemmin puolin voissa. Anna vetäytyä. Leikkaa lihansyiden vastaisesti

OREGON TUNA MELT

  • Burgerin ainesosat:

    Hätälä loimulohipihvi

    Valio Naughty Cheddar

    Vaasan Soft bun

    Naughty Base Aioli

    Tomaatti

    Salaatti

    Punasipuli

    Suolakurkku

    Valkoviinietikka

    Sokeri

    Suola

    Laakerinlehti

    Kokonaisia mustapippureita

    Punainen chili

    Tonnikala öljyssä

    Kapris

    Sitruuna

    Sardelli

    Lehti persilja

    Pikkelöity punasipuli:

    0,5 dl Valkoviini etikka

    2 rkl Sokeri

    1 dl Vesi

    Mustapippuri kokonainen

    Japanese avocado salad

    Ainekset:

    Jäävuorisalaatti lehti

    Kirsikkatomaatti

    Avocado

    Seesamin siemen

    Herlevin salaatinkastike

  • Burgeri Resepti:

    Valuta ylimääräinen öljy tonnikalasta. Sekoita kulhossa Base Aioli, tonnikala, kapris, leikattu lehtipersilja, sitruunamehua ja muutama sardellifilee hienoksi leikattuna, mausta mustapippurilla

    Leikkaa tomaatti viipaleiksi. Laita lohipihvit pellille ja Naughty Cheddar päälle ja uuniin. Lämmitä Soft bunit uunissa. Laita tuna melttiä pohjaan ja kanteen, pohjaan salaattia, suolakurkkua ja loimulohipihvi. Kanteen punasipulia ja tomaattia.

    Pikkelöity punasipuli

    Laita kattilaan ja kiehauta. Leikkaa punasipulit purkkiin, lisää liemi ja anna marinoitua

    Japanese avocado salad

    Revi salaatinlehdet, puolita kirsikkatomaatit, leikkaa avocado päälle, lisää kastike ja seesaminsiemeniä

SEATTLE BRGR

  • Burgerin ainesosat:

    Valio voi

    Chipotle tabasco

    Vaahtera siirappi

    Paprikajauhe

    Chipotlejauhe

    Tamminen Naughty pihvi x 4

    Valio Naughty Cheddar

    Vaasan naughty sämpylä

    Naughty punasipulihillo

    Burgersuola Naughty

    Keltasipuli

    Maizena

    Rypsiöljy/frittiöljy

    Cacio e pepe wedge ainesosat:

    Ainekset:

    Jäävuorisalaatti kerä

    HK pekoni

    Parmesan

    Sitruuna

    Mustapippuri

    Naughty Base Aioli

    Ruohosipuli

  • Sulata voi ja vaahterasiirappi pannulla, lisää savuchili, paprika ja chipotle tabascoa. Siirrä sivuun.

    Leikkaa sipuli renkaiksi ja lisää Chipotle Tabasco, sekoita ja anna marinoitua yön yli

    Lämmitä öljy kattilassa, varaa tarpeeksi iso kattila ettei öljy kiehu yli. Pyörittele marinoidut sipulit maizenassa, tiputtele sipulit irrallaan öljyyn ja frittaa kullanruskeaksi. Nosta paperin päälle. Lisää pieni suola päälle.

    Paista burger pihvit pannulla, mausta Burgersuolalla molemmin puolin. Lisää vaahterasiirappi voita pihvin kääntämisen jälkeen ja Naughty Cheddar

    Paahda sämpylät uunissa tai pannulla

    Lisää voita sämpylän pohjaan ja kanteen

    Lisää punasipulihillo ja fritattu sipuli kanteen, pihvi pohjalle

    Nauti!

    Cacio e pepe wedge:

    Leikkaa pekoni pieneksi ja paahda pannulla rapeaksi. Laita sivuun.

    Laita kulhoon base aiolia, raasta mukaan parmesania, purista puolikkaan sitruunan mehu, mustapippuria, suolaa, maista maku

    Leikkaa jäävuori salaatti isoiksi lohkoiksi ja asettele vadille, laita kastiketta päälle, raasta parmesania, pekonimurua päälle ja koristele ruohosipulilla